onsdag den 22. januar 2014

Morgenbrød

I går aftes satte jeg brød til hævning på komfuret i min Lékué bageform/dejskål. Jeg elsker nemlig at så op til nyhævet brød, som bare skal en tur i ovnen, og efter 40 min på 220 grader, så er der nybagt velduftende brød.


Lige nu sidder jeg og nyder min nyeste brødkreation på legemåtten sammen med Nelli (min datter på 4 mdr.) og en kop velfortjent Café Latte a'la Tina. 

I denne omgang brugte jeg 6 dl. vand, 10 g. gær, 1 tsk. salt, 2 tsk. æbleeddike, 2 dl. havregryn, 2 dl. rugmel, 2 dl. groft hvedemel og 4 dl. gluten hvedemel. Rørt sammen til en tyk havregrød og hævet natten over fremme på komfuret.


Nu er det blevet tid til lidt sanglege og hygge Big time med Nelli 😃

Ingen kommentarer:

Send en kommentar