torsdag den 23. januar 2014

Når kødet ikke tør...

Ja, her i huset, har vi dage som i alle andre familier. Det hakkede svin og kalv jeg tog op i morges, var ikke tøet op kl. 14, da jeg skulle bruge det. Hvad gør man så?
Man gør som alle andre, som ikke bor tæt på 100 takeout joints, man smutter en tur i Super Brugsen inden man henter den store i dagpleje. Herunder ses resultatet.


Det blev til et halvfabrikata som skulle en tur i ovnen :) Skovruller med bacon, bær og sovs, som smagte rigtig fint. Nogle koteletter med ost og grøntsager, som der heller ikke kunne sættes en finger på, altså ud over at det ikke var mig der havde lavet det..høhø..
Men når jeg køber sådan noget "næsten færdigmad", så får jeg også en ustyrlig trang til, at der bestemt skal være noget, som jeg selv har lavet. I dag lavede jeg Basmati ris med usaltet smør, lidt himalayasalt og citron. Det smager jo altid godt.  



Ingen kommentarer:

Send en kommentar