fredag den 14. februar 2014

Min pølseret.


Faktisk ændrer min pølseret sig fra gang til gang. I dag havde jeg nogle røde peberfrugter som skulle bruges og et glas med ærter og majs, så det kom i. 



Ingredienserne i dag var hakkede løg, rigeligt med paprika, koldpresset rapsolie, lidt baconsalt, salt og peber, som brunes godt af i en gryde. Derefter tilsættes masser af tomatpuré og alle pølserne. Dette får lov at simre lidt sammen med 1 dl vand. Herefter tilsættes de røde skrællede pebre (ind i ovnen under grillen til de er lidt sorte, og fjern skind og frø mens de er varme). 
Tilsæt ærter og gulerødder fra glas og de kogte kartofler sammen med 3-4 dl. mælk.  
Lad hele molevitten simre til væsken er den tykkelse du kunne tænke dig. 


Herhjemme tilsætter min mand og jeg chili efter servering, det giver et godt kick og smager fortræffeligt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar