Soyakylling:
Kyllingeoverlår lægges i en skål med en blanding af soya, citrongræs og hvidløgspulver i min. 4 timer. Disse lægges på et stykke bagepapir på bagepladen efter end marinering, og ovnsteges til de er færdige. Mine fik 45 min. ved 200 grader varmluft (startede på kold oven).
Soyanødder:
På en stegepande hældes ca. 1 1/2 dl soya (jeg brugte halv alm. soya og halv sushi/sashimi soya). I dette tilfælde brugte jeg hasselnødder og paranødder (en lille håndfuld af hver). Disse har jeg lige ristet af ca. 2 min ved god varme inden de kommes op i soyaen. De ristes til soyaen er væk på panden, og nødderne er helt dækkede.
Dressing:
Laktosefri cremefraiche med lidt rock salt, spidskommen og koriander.
De samme krydderier, der er i dressingen, har jeg også ristet grøntsagerne af i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar