mandag den 10. februar 2014

Soyakylling med soyanødder, købepomfritter, dressing og wokgrønt fra pose

Jeg holder virkelig meget af soya, og kan bruge den til næsten alt, men det er jo ikke så sundt med al den salt. Men nogle gange skal det altså bare nydes fuldt ud.

Soyakylling:
Kyllingeoverlår lægges i en skål med en blanding af soya, citrongræs og hvidløgspulver i min. 4 timer. Disse lægges på et stykke bagepapir på bagepladen efter end marinering, og ovnsteges til de er færdige. Mine fik 45 min. ved 200 grader varmluft (startede på kold oven). 

Soyanødder:
På en stegepande hældes ca. 1 1/2 dl soya (jeg brugte halv alm. soya og halv sushi/sashimi soya). I dette tilfælde brugte jeg hasselnødder og paranødder (en lille håndfuld af hver). Disse har jeg lige ristet af ca. 2 min ved god varme inden de kommes op i soyaen. De ristes til soyaen er væk på panden, og nødderne er helt dækkede. 

Dressing:
Laktosefri cremefraiche med lidt rock salt, spidskommen og koriander.

De samme krydderier, der er i dressingen, har jeg også ristet grøntsagerne af i. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar