søndag den 2. februar 2014

Blåbærmuffins

dag fik jeg lyst til at bage efter en helt skøn dag i går, hvor der ikke var tid til noget andet, end at forhindre hele huset i brænde ned til grunden pga. ungerne ;)

100g smør og 160g sukker røres blødt. Herefter kommes 2 æg i, et efter et, husk at røre godt mellem hvert ægindkast. 2 dl cremefraiche røres i til helt opløst. 

170g mel vejes af og blandes med 1 1/2 tsk. bagepulver og røres hurtigt i den anden blanding. Undgå at røre for meget når melet er i. Jeg har erfaring for, at kagen bliver for kompakt, af alt for megen røreri. 

50g hvid chokolade og 50g mørk chokolade hakkes groft og kommes i dejen sammen med 200g blåbær (man kan sagtens kun komme enten hvid eller mørk chokolade i, jeg kan bare godt lide at blande). 

De bages på 180 grader alm. ovn, midt i, i ca. 30 min. Stik i dem med en kødnål, hvis der er dej på når du trækker den op, er det ikke færdige endnu. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar